Echipa aleasă de CNP să asigure interimatul PRO Moldova

31 Octombrie 2021

Boris Foca, președinte interimar al PRO Moldova

Boris Foca este membru PRO MOLDOVA de la fondarea partidului, are 39 de ani, este lector universitar, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China. Are o bogată experiență de manager atât în afaceri, cât și în sectorul asociativ.

Este absolvent al Facultății de Științe Politice și ale Comunicării, Universitatea de Vest din Timișoara, România, master în Relații Internaționale și diplomație. În prezent, este doctorand la Universitatea de Stat din Moldova, studiind Integrarea Economică și Financiară a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

 

Radu Crețu, secretar general interimar al PRO Moldova


Radu este președintele Organizației teritoriale PRO MOLDOVA suburbiile mun. Chișinău. 

Radu Crețu și-a făcut studiile superioare la Universitatea Agrară din Moldova, fiind absolvent al Colegiului de Transporturi din Chișinău. 

Secretarul general interimar a absolvit și un curs de management și administrare în orașul Iași, România, este maestru în sport la Lupte greco-romane. 


Igor Melnic, secretar executiv al PRO Moldova

Igor Melnic are o vastă experiență în activitate de partid, implicându-se activ în mai multe campanii electorale. În prezent, Igor Melnic este președinte al Organizației teritoriale PRO MOLDOVA Florești

Anterior, acesta a activat în calitate de consilier în cadrul mai multor instituții, printre care Casa națională de asigurări sociale și Moldtelecom.

De asemenea, Igor a obținut experiență de muncă în echipă fiind manager în relații cu clienții în cadrul TNT-Poșta rapidă, șef de schimb la Fabrica de sticlă „Cristal Flor”. 

Igor Melnic este licențiat în Drept economic, Universitatea de Studii Europene din Moldova.