INTERVIU // Boris Foca s-a adresat cetățenilor să se alăture echipei PRO Moldova: „Sunt convins că putem realiza un proiect temeinic”

1 Noiembrie 2021

Boris Foca a fost ales de către Consiliul Național Politic PRO Moldova în calitate de președinte interimar al formațiunii, în ședința sa din 29 octombrie 2021. 

„Sunt onorat și, totodată, obligat să răsplătesc încrederea ce mi-a fost acordată. Doresc să întărim echipa, să o facem mai puternică, una care să fie capabilă să creeze lucruri bune, cu oameni pregătiți, muncitori, maturi și conștienți de valoarea lor. În acest sens, vă invit să vă alăturați în acest proiect ce se află la început de drum și pe care, împreună, îl putem contura și construi”, a declarat Boris Foca. 

„Vreau să lucrez împreună cu cei mai buni, prezenți și viitori colegi, excelența fiind o valoare în care am crezut și în care voi continua să cred. Iar la drumul pe care abia am început să pășesc, vreau să o fac împreună cu dumneavoastră, cu oameni care au reușit în domeniile lor de activitate. Antreprenori, oameni de știință și cultură, profesioniști în meseriile lor – acesta este target-ul pe care mi-l propun în formarea acestei echipe la care vă invit să faceți parte. Și care nu doar m-ar ajuta, dar aș fi sincer onorat să cresc alături de dumneavoastră, împreună”, a declarat Foca, adăugând: „Cu expertiza fiecăruia dintre noi și ghidați de un ideal comun sunt ferm convins că putem realiza lucruri frumoase pentru cetățenii Republicii Moldova, sunt convins că putem realiza un proiect concret, temeinic și totodată și o cale pe care sunt ferm convins că și alții ni se vor alătura.”

Totodată, Foca s-a adresat cetățenilor, îndemnându-i să se alăture echipei sale: „Să arătăm împreună că o „altfel de politică” nu este doar un demers politicianist, ci un obiectiv al unor oameni care azi fac parte din elita socială a țării, iar mâine ar putea da oameni de stat”, a conchis politicianul.